Web Design Galati | Aplicatii web

Servicii
Web Design

Realizare site-uri web

Proiectare si implementare website-uri dinamice

Realizare site-uri web / Magazine online

Realizare siteuri web

Web design
 • Website-uri responsive, optimizate pentru afisarea pe telefon/tableta
 • Magazine online, site-uri de prezentare pentru companii, blog-uri, site-uri de presa, site-uri pentru agentii de turism, site-uri imobiliare, portaluri, directoare web, media si divertisment, organizatii non profit, site-uri pentru proiecte europene, etc
 • Sisteme de administrare (CMS - Content Management Sistem) cu interfata simpla, prietenoasa, flexibila si intuitiva prin care iti poti administra cu usurinta informatiile din website (text, poze, video, etc)
 • Integrare website-uri cu servicii web si API-uri externe


Gazduire gratuita

Realizam website-uri de orice grad de dificultate si care sunt:

 • in conformitate cu necesitatile tale
 • estetice
 • usor de utilizat
 • optimizate SEO
 • securizate

Impreuna cu tine vom construi imaginea pe care doresti sa o dai afacerii tale si te vom ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Observatii:
 • Optimizand site-urile atat la nivel de cod cat si la nivel de de interogari SQL, folosind cu dibacie tehnici de cache-ing acolo unde este cazul reusim sa realizam intotdeauna sisteme cu timpi de incarcare foarte mici. Practic website-urile noastre se incarca mai repede
 • Tratam cu mare atentie problema securitatii tuturor sistemelor create de noi
 • Asiguram suport tehnic gratuit in cazul in care apar disfunctiuni datorate unor bug-uri de programare la modulele de cod realizare de noi

TEHNOLOGII

Suntem intotdeauna la curent cu ultimele noutati din domeniu, folosim conceptul Web 2.0 in proiectarea si implementarea site-urilor / aplicatiilor web prin intermediul tehnologiilor HTML5, Css, Php, MySql, Javascript, JQuery/Ajax, Apache, XML, etc.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization, sau în romana Optimizare pentru motoare de cautare) este o subcategorie a marketing-ului online si reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie.

Altfel spus daca vrei sa ai un site cu vizibilitate buna in lista de rezultate a motoarelor de cautare acesta trebuie optimizat SEO. Si nu numai. Noi te ajutam sa ai un site optimizat si-ti oferim toate informnatiile necesare privind editarea si continutul acestuia, astfel incat site-ul tau sa aiba valoare in spatiul retelei Internet.

LEGATURI CU RETELELE DE SOCIALIZARE

Proiectam fiecare sectiune a site-ului astfel incat continutul acesteia sa poata fi distribuit in retelele de socializare (Facebook, Google Plus, Twitter, Linkedin, etc) prin intermediul butoanelor de distributie (sharing). Includerea acestor butoane permite popularizarea continutului articolului catre o noua audienta si duce implicit la cresterea numarului de vizitatori ai site-ului.

CONTORIZARE NUMAR VIZITARORI, STATISTICI ACCES WEBSITE

Contorul de trafic (contorul vizitatorilor) este un instrument cu ajutorul caruia vei afla cati viziatori intra pe site, ce pagini au accesat, cum au intrat pe site, etc. Includem in fiecare site scripturi de contorizare care-ti faciliteaza urmarirea acestor statistici.

SITE-URI WEB PENTRU COMPANII

Realizam site-uri web profesionale pentru companii cu orice domeniu de activitate

Proiectam si realizam site-uri pentru firme, de la cele ma simple (site-uri de prezentare) la cele mai complexe, cu aspect deosebit, cu afisarea adaptata pentru dispozitivele mobile (telefoane, tablete).