Web Design Galati | Aplicatii web

Despre
Open Web Design

Filozofia noastra

Principul dupa care ne ghidam

Filozofia noastra este foarte simpla: Fa ce e bine pentru client ! O relatie pe termen lung cu un client care are incredere in noi este mai importanta decat un venit obtinut pe termen scurt.

Cine suntem

Echipa Open Web Design Galati

Echipa

Suntem o echipa mica de specialisti care transforma ideile in website-uri, iar website-urile in afaceri online. Suntem specializati in servicii de web design, solutii eCommerce (magazine online), optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), strategii social media, programarea aplicatii web, AdWords, campanii de e-mail marketing. Biroul nostru se afla in Braila, dar lucram cu clienti din toata Romania si din intreaga lume, intr-o mare varietate de domenii.

Experienta

Echipa a lucrat din greu, peste 14 ani, pentru a obtine recunoasterea de astazi, iar fiecare persoana care vine in contact cu noi este impresionata de nivelul de gandire, atentia la detalii, si de grija cu care tratam fiecare proiect.

Agentia noastra ofera o gama variata de servicii conceputa pentru a duce clientii nostri cat ma aproape de succes. Suntem mai mult decat un furnizor de servicii si produse.

Suntem o echipa de experti in dezvoltare aplicatii web

Fie ca ai nevoie de o firma priceputa in web design, de o echipa calificata in servicii SEO sau de buni programatori web, atunci in mod cert Open Web Design este solutia.

Impreuna cu tine vom construi imaginea pe care doresti sa o dai afacerii tale si te vom ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Contacteaza-ne azi pentru a discuta despre nevoile tale si a-ti oferi o estimare gratuita. Lasa-ne sa-ti aratam cum te putem ajuta.

Cateva lucrari din Portofoliul

Site-uri realizate pentru clienti

Serviciile noastre

Cu ce te putem ajuta ?

Realizam magazine online, site-uri de prezentare pentru companii, blog-uri, site-uri de presa, site-uri pentru agentii de turism, site-uri imobiliare ...

Solicita cotatie realizare website Contact

Content Management System - pentru fiecare site

Sistem administrare site (CMS)

Toare site-urile pe care le realizam au sistem de administare (CMS). Cu alte cuvinte iti poti administra oricand informatiile din site (texte, poze, video, etc)