Web Design Galati | Aplicatii web

Oferta
servicii

Servicii Open Web Design

Cu ce te putem ajuta ?

Realizare website-uri estetice

optimizate SEO

Realizam site-uri web estetice, responsive, optimizate pentru a fi bine indexate si clasate de motoarele de cautare. Asiguram 1 an gazduire gratuita pentru fiecare website realizat.

Afla detalii

Programare aplicatii web

la comanda

Realizam aplicatii web, folosind tehnologii PHP, MySQL, Javascript/JQuery/Axaj, in conformitate cu specificatiile primite de la clienti. Pot fi rulate prin intermediul browserelor web.

Afla detalii

Servicii publicitate online

Promovare site

Promovare Facebook si administrare profesionala pagini companii, campanii Google AdWords, inscrieri in directoare web, anunturi publicitare, campanii e-mail marketing, etc

Afla detalii

Campanii e-mail marketing

Realizare & Trimitere newsletter

Realizam si trimitem newslettere responsive estetice (cu mesaje de promovare adecvate), administram campaniile de e-mail marketing si bazele de clienti abonati la newsletter, etc

Afla detalii

Solicita o cotatie de pret

Solicita oferta

Daca doresti o estimare de pret pentru proiectul pe care intentionezi sa-l implementezi atunci acceseaza formularul de solicitare oferta prin intermediul butonului de mai jos.

Solicita cotatie pret

Cateva dintre proiectele noastre

Din Portofoliul nostru

Oferta servicii OWD Galati

Serviciile noastre

Open Web Design Galati

Consultanta de specialitate

Te ajutam sa-ti stabilesti strategia pe care trebuie sa o urmezi pentru atingerea targetului/obiectivului propus, prin identificarea solutiilor optime si a modalitatilor de actiune.

Optimizare site-uri

Daca doresti sa ai un site valoros, care sa-ti aduca un numar cat mai mare de vizitatori, acesta trebuie optimizat corespunzator pentru motoarele de cautare. Noi te putem ajuta !

Campanii promovare website

Fara promovare un site este ca si inexistent in Internet. Noi iti promovam site-ul in directoare si portaluri de afaceri, prin campanii de e-mail marketing, campanii Pay Per Click, campanii social media, etc.

Clientii despre Open Web Design Galati

Ce spun clientii despre noi

Mihai Vintila

Pasiunea pe care am intalnit-o la Valentin si partenerii lui pentru internet, websiteuri si noutati este pentru mine o inspiratie. Din acest motiv ne-am inteles foarte bine de la inceput.

Mi-au placut ideile si solutiile pe care mi le-au prezentat. Recomand cu cea mai mare caldura.

Mihai Vintila

Editor, Infoest
Marius Franga
“Trebuie sa subliniez ca pentru noi partea de consultanta a fost cea mai importanta, deoarece dorindu-ne un site de prezentare de servicii, a contat foarte mult indrumarea clara si corecta primita de la “magicianul” OPEN WEB DESIGN catre: cum sa ne scriem textele, cum sa ne alegem pozele, titlurile, cuvintele cheie… Asadar a fost o placere si pentru noi sa lucram la acest proiect. Apoi a venit randul “magicienilor” sa-si faca treaba cum stiu ei mai bine, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Iar colaborarea continua… Un mare multumesc din partea SETCAR!!

Marius Franga

Director, Setcar SA

Dintre clientii nostri

Pentru care am realizat site-uri / aplicatii web

Gazduire gratuita

Asiguram hosting gratuit

Pentru orice website sau aplicatie web realizata de noi oferim clientilor nostri GAZDUIRE GRATUITA pentru o perioada de 1 an !