Web Design Galati | Aplicatii web

CMS website

Content Management System

Sistem de administare website

CMS-ul (Content Management System) este un sistem software creat pentru administrarea continutului website-urilor (si nu numai). Daca ai un site web si doresti sa adaugi, sa modifici sau sa stergi informatii din el o poti face prin intermediul acestui sistem / panou de administrare, bineinteles daca site-ul tau dispune de un astfel de sistem. In cazul in care site-ul tau nu are asociat un CMS va trebui sa apelezi la interventia programatorului (developer-ului) site-ului pentru a face modificarile necesare. Lucru destul de suparator (si chiar costisitor) daca trebuiesc facute modificari in mod regulat.

Toate website-urile realizare de noi dispun de un astfel de sistem, intuitiv / simplu de folosit, prin urmare vei putea sa-ti actualizezi oricand informatiile site-ului (poze, texte, video, etc). Adaptam platforma la nevoile fiecarui website astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor tale.

Formatarea textelor se face prin intermediul unui editor specializat WYSIWYG (What You See Is What You Get), prin urmare daca stii da operezi intr-un editor de texte precum MS Word-ul cu siguranta vei putea sa-ti actualizezi singur website-ul.

Cele mai populare CMS-uri

  • Wordpress - cel mai popula CMS (lansat in 2003), s-a facut repede cunoscut si datorita platformei gratuite pentru blog-uri
  • Joomla - un cms mai putin popular ca Wordpress-ul dar mai dezvoltat, mai complex
  • Drupal

Sistem de management al continutului

Sistem pentru administrarea informatiilor din website-ul tau