Web Design Galati | Aplicatii web

Campanii
e-mail marketing

E-mail marketing

Realizam, trimitem si administram newsletter-e

Trimitere newslettere

Initiate regulat, avand un design placut si elementele de identitate potrivite, campaniile de email marketing contribuie semnificativ la cresterea vanzarilor companiei. Comunicarea regulata cu abonatii te va pastra tot timpul in atentia acestora si va duce la cresterea notorietatii brandului.

Suntem la curent cu ultimele tehnologii in domeniu si dispunem de instrumentele si experienta necesara pentru lansarea unor campanii de e-mail marketing de succes.

Design newsletter

Realizam newsletter-e cu design responsive (text + imagini), special concepute pentru fiecare campanie, in conformitate cu imaginea brandului pe care-l promovam.

Expediere si administrare

Trimitem periodic clientilor abonati newsletter-e (numite si buletine informative) cu ofertele si serviciile pe care doresti sa le promovezi. Administram newsletter-ele, gestionam dezabonarile si bazele cu adresele de email ale clientilor. Optimizam si testam newsletter-ele realizate pentru cei mai cunoscuti clienti de e-mail: Yahoo Mail, Gmail, Outlook, Windows Live Mail, etc. Emitem rapoarte de trimitere.

E-MAIL MARKETING

Campanii de promovare prin newslettere

Te ajutam sa-ti promovezi oferta de produse si servicii prin trimitere periodica a newsletter-elor. Realizam si trimitem newsltter-e, administram campaniile.